Snelugg eller Lugg?

Nu behöver jag lite råd. Jag kan liksom inte bestämma mig.. Jag ska klippa min lugg. Jag har haft lugg men nu är den för lång så det är snelugg.. Ska jag fixa till sneluggen så att den blir lite hetare eller ska jag korta den så att de blir lugg ist?


Idag

Vart på odlinglotten med pappa idag då.. Cyklade ända till Hisingen, seeegt. Men bra med motion :D Man har suttit så mycket i bil i skåne så det var bara bra. Sen så åkte jag till Haga och hämtade kläder och sen till stan för att köpa kläder till festen imorn. Jag köpte en skit fin blå/grå tunika och ett skärp från Gina tricot. Nu ska jag sitta och lata mig vid datorn och äta nudlar orkar inget annat ikväll^^ Men jag är värd en skön lugn kväll , aahh (:

Kram, Frajtajk <3

Skåne,Skitungar,suraskåningar m.m

Kom precis hem igen från en härlig camping i röstånga i skåne. Och under den yiden har jag kommit fram till att skåningar är väldigt sura av sig :/ Och så fattar man inte vad dom säger^^ Det var några konstiga små killar som försäkte brotta ner mig för jag sa en svordom.. HAHAHA, fast de var så små så det var inte så jobbigt.. det var som typ som två flugor eller nåt xD Jag nöp en i knäväcket så la han sig på mrken och skrek :D det var faktiskt väldigt skoj xP Jag är lite hemsk av mig men de får väll skylla sig själva om det ger sig på en tjej som är äldre.. och sen så trodde en av dem att jag skulle ställa mig och skrika om han förstörde min frisyr.. men tilll hans förvåning så gjorde jag inte det^^ alla tjejer som han har träffat måste ha vart värsta fjortisarna för han blev väldigt förvånad.. han hade värsta långa håret och när jag hotade att jag skulle klippa av det så blev han rädd! Ha, liten skitunge bara. Lätt som en plätt! :D

Kram
Frajtajk <3

Tack så mycket!

Tack så mycket Johanna för att du fixade min blogg! ;D
Den är jätte fiiin nu alltså!
Tack så himla mycket! :D

Hemma igen.

Nu är man då hemma och har ett förskräckligt magont som jag sitter och stör mig på -.-' Ont i magen på sommarlovet nä fy sjutton =( Det är inte så mycket att berätta mer än att jag har ont i magen och att jag sitter och surar för att jag inte förstår mig på något av ph (photoshop) , försöker nämligen att göra ett litet bild sakimojs med massa olika bilder till en sak. Aja , tur att man har ph kunniga kompisar så att de kan lära mig att använda det. (: Och då minsan ska jag lära mig allt i sinom tid till och med att göra designer , för det låter så kul med just nu så kan jag inte göra det och det dröjer nog minst ett halv år innan jag kan göra användklara designer som inte ser ut som en bajshög^^ Men jag behöver inte vänta såå länge på en ny design för ganska snart kommer min design av Johanna bli klar :D Ser fram emot det! Så att min blogg ser duglig ut! :)

Puss o Kram
Frajtajk <3


Hem

Nu ska jag hem till Göteborg igen. Skriver kanske lite mer när jag kommer hem om resan , men dte är inte så mycket att skriva mer om den så vi får se..

Kram
Frajtajk
<3

Monza <3

Monza <3


söt hund :D

Hade mera tråkigt så jag lade upp denna
underbart söta lilla sak :D Men ingen kan vara underbarare
än Zorro för han är underbarast! <3 

Seeeg Natt

Nu var det dags igen med en sån där seg natt där man anstränger sig till det yttersta för att hitta på något men att skriva lite i bloggen skadar ju absolut inte! Älskar när det blir lite kommentarer och mycket saker i bloggen ;D Ganska snart kommer nog alla att lägga sig och jag tror nog att jag också ska dra mig  tillbaka och ta mig en lur så att den dumma magen kanske tar sig tills imorn med lite sömn och tur! ;D Måste verkligenbli friskt tills vi ska till Skåne med kussarna då Dubbel Deee ;) En händelserik sommar för min del i år, ingen tid att lata sig nästan förutom mitt i natten typ nu då ;) Skönt att sitta vid värsta snabba datorn där man kan blogga och kolla runt lite, chatta lite på MSN är ju alltid kul! 
Ska väll stanna uppe ett tag till tills alla andra lägger sig. Men jag säger Godnatt lite i förtid nu då ;)

Godnatt, sov sött!
NattiNatti
Frajtajk<3

Jag vet att det är svårt att läsa men ni får anstränga er lite, inte lata sig! <3

Småland dåe (:

Nu var man då i småland! ;) Hos två av Pappas kompisar, Håkan och Anna. Oooch Rossi, deras hund :D Jag bara älskar hundar <3 Alla förutom typ sånna äckelhundar ;p Hur äckelhundar nu ser ut , haha^^ Jag har faktiskt ingen aning men de måste ju finnas iaf ;) Snart bli det iaf älgstek som Håkan har tjatat om hela dagen och innan vi kom också, i två dagar bakåt! Haha, han är verkligen galen i älg! ;) Men jag kommer nog inte att äta den goda älgsteken "/ (eller vad det nu heter), för jag har haft så problem med min dumma mage sen i onsdags :( Så störigt , kan inte äta så mycket saker utan att få ont i magen så det är lite jobbigt "/ Men det dör jag inte av ;) Men nog om det för nu blir det snart efterrätt så jag måste försöka proppa i mig lite för kaka är ju så gott särsklit kakor som Anna  gör är alltid gott! Hon gör så himla god mat, kan nästan inte låta bli att glupskt stoppa i mig ton med mat för den är så himlans god! :D BTW, så änvänder jag inte några svordommar här på bloggen för då måste jag betala pappa 50 öre , per svordom xD Men om han svär så måste han betala mig en krona så det är en bra deal xD Har redan tjänat ihop snart 10 kronor ( mycket va ?xD)

Puss o Kram
Frajtajk <3

Liseberg ! ;D

Igår var jag då på liseberg med Anna ;D Fett nice alltså ! Men det tråkiga var att jag hade ont i magen i hälften av besöket och sen resten av halvan hade jag ont i huvudet :/ Menmen det var ändå fett roligt ! (: Åka attraktioner och vara på liseberg är alltid roligt ! Och jag hade också sån tur att jag van på plopp lotteriet på första försöket ;D en 1:a vinst ! :D Fem ganska stora plopp sakiimojjer ! Namnam, när mitt godisförbud är slut ;) Haha, och eftersom jag är beroende av gosedjur så var jag tvungen att vinna massa sånna också :)

Glöm...
...nu bara inte att kolla min blogg då och då ! ;)

Kramkram
Frajtajk <3

Turkiet och lite till (;

Nu så var man tbx från Turkiet då då :) Vi bodde ju på ett sånt där riktigt typ lyxhotell (enligt mig i alla fall) så det var riktigt härligt ! :D All included och allt fanns och stor pool, havsutsikt från balkongen och 2 min till havet ! Och väldigt varm ! Så himla gött alltså men det känns faktiskt riktigt skönt att komma tbx nu. Man saknade ju kompisarna sjukt mycket !! Och min stackar hund blev väll glad när resten av familjen kom och hämtade honom igår ! Jag kunde inte vara med för att jag skulle till pappa men han blev hämtad så det var det viktigaste ! Men jag saknar honom så in i bomben mycket och jag kommer inte att få träffa honom på 2 och ½ vecka ! :'( Miss him so much !! And miss you Frida so much to !! <3 
A l w a y s  i n  a l l  d a y s  I  w i l l  l o v e  y o u ! ! < 3


Det var turkiet det , orkade inte skriva och alla händelser bara skryta lite om det sköna Turkiet men det räcker för mig!
Tack och hej leverpastej !!
Kjamkjam
Frajtajk <3

Soon but not yet ._.

Nu sitter jag på denna jäkla flygplatsen, fortfarande -.-' Men det är ju inte allt för dåligt för det finns dator! Eftersom det dumma flyget är 2 h försenat men snart så ska det nog gå! (; Min mobil är ju såklart på lagning så jag har inte den bästa musiken ever med mig som är så himla viktigt när man åker plan så jag är tvungen att konka på en big free style och tusentals dåliga cd-skivor ._. Snart har jag en lång flygplans resa på 4 timmar att se fram emot! Öhrk!! ._. Tråkigt värre..! Men sen! så får jag ännu mer tråkigt värre. En bussresa på ca 2 timmar och sen kommer jag fram typ vid 4 på natten och då ska vi lägga och men när jag vaknar ska jag äta en brak frukost och sedan egga loss på alla vattenrutchbanor  som finns på det 5 stjärniga hotellet! Och det är all included så jag får dricka så mycket cola och äta så mycket glass jag vill så allt detta är värt för en skön solresa! ;D Kommer verkligen att sakna er alla! (L) (:

Kjamkjam
Frajtajk <3


Ps. Jag har fått en kul bok och ett par nya solglasögon :D ( någon ´satta sig på min förra ._. Dock inte jag ;p )
Ps.2. Glöm inte att checka in min blogg lite då och då så jag får skojsiga kommentarer! (L)

Kjamkjam again
Frajtajk <3


D u o c h j a g f ö r a l l t i h, b ä s t e v ä n ! < 3

Fan vad skoj vi har haft denna gången!  Älskar dig för alltid bäste vän <33    Kram  Frajtajk    <3


Fuck vad jag saknar dig!

Önskar att jag aldrig behövde åka i från Umeå..

Men det behöver jag och jag hatar att jag behöver lämna dig..

Och nu är jag hemma och jag saknar dig så in hell!

Älskarej för evigt bästevän! <33


Zorro älsklingen! ;)

zorro älskling

Oh goosh!
Hur kan en hund vara så söt!?
Zorro det är hans namn och det är min hund (A)
Stackars honom nu :/ Han får sitta instängd
på ett hundpansionat medans vi åker
till Turkiet jag tycker verkligen
synd om honom :'( 
 <3

Tillbaks men snart iväg igen..

Tjosan, nu är jag tbx igen! ;D
Gud vad jag har saknat min älskade dator xD Men snart är jag iväg från den och alla min älskade kompisar <33
Redan imorn kväll är det dags att åka iväg flyg igen och gissa vars det bar av då? (:
Jo, Turkiet! :D Herregud vad skönt att slippa reginga Sverige men jag kommer fan att sakna alla kompisar! <3
Och min stackars hund som för första gången sitter på hund pansionat för han kan ju inte följa med :/
Gaah, (:


Glöm inte..
..att kolla min blogg dagligen!! ;D

Kjam
Frajtajk <3




RSS 2.0